sunnuntai 29. marraskuuta 2009

potpot aave


Melkein joka potpot yö lammelle saapuu varjo. Se juo vettä lammesta ja lähtee nopeasti pakoon. Kukaan ei tiedä kuka se on. Yhtenä päivänä potpot lehteen tuli ilmoitus aaveesta. Siinä oli kuva siitä ja kaikkien mielestä se näytti erikoiselta. Lehdessä sanottiin että aave tulisi kaupunkiin varastamaan vettä kun on ollut niin kuivaa ja lampi on tyhjentynyt. Sinä yönä aave tulikin kuten lehdessä sanottiin. Hän otti pari pulloa vettä ja lähti. Seuraavana päivänä aave tuli uudelleen paksumpana. Hän vei niin paljon tilaa että hänen oli vaikea liikkua. Kun vuosi oli kulunut yksi potpotmaailmalaisista teki ainetta jota hän laittoi veteen. Aave tuli ja otti pullon jossa oli ainetta. Seuraavana päivänä aave oli masentunut ja katsoi itseään. Se joka oli tehnyt aineen laski hitaasti neljäänkymmeneen. Sitten kun hän oli laskenut siihen asti aave poksahti. Kaikki katsoivat ihmeissään mitä aaveelle tapahtui. Sitten he huomasivat että että esiin tuli pieni hiiri. Kaikki riemuitsivat koska ajattelivat että aave ei tulisi häiritsemään.

tiistai 3. marraskuuta 2009

värillinen kaupunki


Potpotmaailmassa on tietenkin kaupunkeja. On olemassa pilvikaupunki, Kangaskaupunki, väärinpäinkaupunki ja kaikenlaista muuta. Suosituin kaupunki on Normaalikaupunki ja harvinaisin on Värikäskaupunki. Kaikki potpotmaalaiset eivät edes tiedä että värikäs kaupunki on edes olemassa,vain jotkut. Värikäs kaupunki on hieno paikka jossa kaikki ovat värikästä.

älä syö liikaa karkkia


Potptmaailmassa kukaan ei halua syödä paljon karkkia koska potpotmaailmassa on vakava tauti jota kukaan ei varmaankaan halua. Tauti on karkkitauti josta muuttuu oudon näköiseksi. Joten jos menet josks potpotmaailmaan älä syö liikaa karkkia.

perjantai 1. toukokuuta 2009

Jännää!!!


Potpotmaailmassa on myös muutakin kuin olioita. Siellä on tietenkin olioden seikkailut. Nyt kuulette Röpön meri seikkailun: Röpö oli yksin ja nyyhkytti koska hänellä ei ollut kavereita mukana. Sitten merirosvo Frong hyökkäsi Röpön laivaan.
-Olen maailman pahoin merirosvo maailmassa!!! Frong sanoo. Röpö lopettaa nyyhkyttämisen ja sanoo kirkkain silmin: JÄNNÄÄ!!!!!!!! Frong sanoo pelottavasti: antaudu! Röpö sanoo taas: JÄNNÄÄ!!! Frong vihastuu että muuttuu ihan punaiseksi. Hän sanoo Röpölle vihaisesti: minä tapan sinut!!! Röpö ihmettelee vähän aikaa ja kysyy: mutta miksi sinä tapat minut? - koska minä haluan Frong vastaa. - mutta miksi sinä haluat tappaa minut? Röpö kysyy uudelleen. Frong vastaa koppavasti: Koska sinä et antaudu! -Mutta miksi MINÄ en antaudu? Röpö kysyy. Frong ei vastaa vaan sanoo: sanoppa se! Röpö vihastuu koska Frong ei vastaa hänen kysymykseen, sitten hän ottaa Frongilta miekan ja uhkaa Frongia. -Ei, ÄLÄ! se on minun! Frong sanoo täristäen. Röpö tiputtaa Frongin veteen jossa oli hai. Frong sanoo viimeisen sanan joka on: armoa! sitten hän molskahtaa veteen ja Röpö sanoo Frongille: moi moi! oli hauska tutustua!!! Sitten Röpön matka sujuu kotiin asti ilman vaivoja! THE END!

Paniikki Papukaija


Päivän Potuutiset: kröhökröhöm... Potcaribiassa on löydetty paratiisi jossa vaeltaa parvi papukaijoja, papukaijat ei ollut entisenään! He sanoivat koko ajan PANIIKKI!!!
Ja he söivät tyhjää ilmaa. Tästä seurauksesta pitää ottaa selvää papukaijoista.(Uutiset loppuivat!) Kiitos hei!

Naurava lohikäärme


Potpotmaailmassa on myös lohikäärmeitä, niitä on eri näköisiä. Naurava lohikäärme on potpotmaailmassa harvinaisin lohikäärme. Niitä näkyy yleensä Potnuuksiossa ja niiden nauru kuuluu yleensä ontoista puista. Niiden pesät ovat yleensä järvissä, jättiläis puissa tai tukevan pilven päällä(joka ei ole mahdollista!)Nauravat lohikäärmeet syövät muurahaisia, kuusen oksia, metsä mansikoita ja tyrnejä. Nauravat lohikäärmeet nauravat eri vaiheessa eri tavoin: varoittaessaan he nauravat näin:buahahahahahahahahhahahahhahahaaaaaaaaaaaa!!!!! Rakastaessaan he nauravat näin: hiiihihihihihhihihiiiihhhii!!!Ihmetellessään he nauravat näin: hehhohhihhah? loppu poppu!!:)

lauantai 14. maaliskuuta 2009

Meren alla


Potpotmaailmassa kaikista hienointa ovat meren alaiset oliot. Potpotmaailmassa on niin kaunis meri että on pakko mennä joskus uimaan, mutta sitten kun sinä menet sinne, sinä kyllä varmasti pelästyt. Meren oliot ovat kilttejä mutta joskus ne purevat kauhusta nimittäin ne ovat aika arkoja. Joskus niitä ei edes näy koska ne ovat niin arkoja. Kerron teille eräistä: Coolkala,on sininen kala jolla näyttää olevan värjätty tukka ja näyttää että hän uisi skeittilaudan kanssa. Kaunohaamu on vaalean punainen kala jolla on iso pyrstö ja isot lonkerot. Taistelija on ainoa punainen kala kuvassa, se on kivi kova. Luikki on pitkä oranssi harmaa kala jonka pyrstössä on hampaat ja päässä silmät. Mimi kala näyttää aina kieltä(se on ainoa kala jolla on kieli)ja se on keltainen. Ruuvi meisseli on harmaa ja sen pyrstö on ruuvi meisselin näköinen, sillä on myös irtonaiset ripset. Iso silmä meduusalla on söpöimmät silmät meren alla ja yöllä se antaa valoa,nimittäin se hohtaa pimeässä.Luistelija, on ihan luistimen muotoinen. Skeitti, on skeittilaudan muotoinen ja se pystyy mennä niin kovaa kuin skeittilauta. Pusu huulella on isot huulet, se seuraa uroksia ja antaa niille pusuja. Kisu misu on kissan muotoinen ja on lila väriltään.Viiksiveikolla on pitkät viikset ja on harmaa. Riitelijät on kala jolla on molemmilla puolilla pää, päät riitelevät aina kumpaan suuntaan menevät,mutta sitten kuin ne venyvät tarpeeksi, ne katkeavat ja pääsevät erilleen(harmaa). Ruutu kilpikonna on on ruutumainen. Sottapyttykrokon hampaat ovat aika hurjat(eritysen omituinen). Raitapaidat ovat aina yhdessä, jos ne menevät erilleen he kuolevat, toinen on musta ja toinen on oranssi. Tällaista potpotmaailman vesi eläimet ovat. on potpotmaailmassa muitakin meri eläimiä...

maanantai 16. helmikuuta 2009

Kaikkien aikojen takku

Olin isällä ja harjasin hiuksia. Sittten huomasin ison takun hiuksissani. En vielä pyytänyt apua vaan aloin tekemään siitä pahemman.- "Hupsista keikkaa!", sanoin - "Auttakaa, mulla on takku!" Sitten joku tuli auttamaan ja sitten takku oli selvitetty.

Happy apina

Potpotviidakossa asuu apina, joka on aina iloinen. Se löytää kaikki banaanit. Happy apina oli niin iloinen, että meni lomalle, mutta sitten eksyi tiikerimaisemaan, jossa oli paljon tiikereitä. Siellä oli yksi apina, joka varoitti Happyä: "Varo!!! täällä tiikerimaisemassa on paljon vaaroja.

Jos et ole tarpeeksi hyvä kiipeilemään, joudut tiikereiden kitaan." - "Ei hätää, minä olen tosi hyvä kiipeilemään", Happy sanoi, mutta sitten toinen apina näki, että Happyllä oli laukku täynnä banaaneja. -"Uuh, saisiko kiitos ba-ba-banaaneja?!" apina kysyi. - "ET! Ne ovat minun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", Happy sanoi. - "Olen menossa auringon luo hakemaan lisää banaaneja!" Happy jatkoi ja lähti sateenkaareen luo. "Onneksi täällä on aina sateenkaari", Happy ajatteli. Happy meni auringon luo ja totesi, että oli liian kuuma. - "Moi aurinko! Saisinko banaaneja?" Happy kysyi. - "Ok", aurinko vastasi ja antoi banaaneja. - "Kiitos, kiitos", Happy sanoi. - "Eipä kestä", aurinko sanoi. Happy oli niin riemuissaan, että tämä tarina on loppu.

Kuva ja teksti: Nelli, Happy apina -idea: Felicia

sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Potpotmaailman varkaat

Illalla potpotväki meni nukkumaan. Piha oli täynnä vihanneksia että myyrät löntystää toisten pihalle.Myyrät ovat potpotmaan vihannesvarkaita. Ne ovat myös potpotmaan pahimpia rosvoja. Ne varastavat kaikki pihan vihannekset ja hedelmät, joita he saavat. Sitten kun tulee aamu ja talon asukkaat heräävät, myyrät kipittävät pois koloihinsa ja sitten kun talon asukkaat tulevat ulos he huomaavat, että koko piha on sotkussa. Sen takia potpotmaailmassa pihoihin laitetaan suuret aidat.

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Potpotmaailma on luotu

Täällä potpotmaailmassa on paljon kiinnostavia tarinoita ja hienoja kuvia, kannattaa tulla katsomaan.

Nelli, 11.1.2009