perjantai 1. toukokuuta 2009

Jännää!!!


Potpotmaailmassa on myös muutakin kuin olioita. Siellä on tietenkin olioden seikkailut. Nyt kuulette Röpön meri seikkailun: Röpö oli yksin ja nyyhkytti koska hänellä ei ollut kavereita mukana. Sitten merirosvo Frong hyökkäsi Röpön laivaan.
-Olen maailman pahoin merirosvo maailmassa!!! Frong sanoo. Röpö lopettaa nyyhkyttämisen ja sanoo kirkkain silmin: JÄNNÄÄ!!!!!!!! Frong sanoo pelottavasti: antaudu! Röpö sanoo taas: JÄNNÄÄ!!! Frong vihastuu että muuttuu ihan punaiseksi. Hän sanoo Röpölle vihaisesti: minä tapan sinut!!! Röpö ihmettelee vähän aikaa ja kysyy: mutta miksi sinä tapat minut? - koska minä haluan Frong vastaa. - mutta miksi sinä haluat tappaa minut? Röpö kysyy uudelleen. Frong vastaa koppavasti: Koska sinä et antaudu! -Mutta miksi MINÄ en antaudu? Röpö kysyy. Frong ei vastaa vaan sanoo: sanoppa se! Röpö vihastuu koska Frong ei vastaa hänen kysymykseen, sitten hän ottaa Frongilta miekan ja uhkaa Frongia. -Ei, ÄLÄ! se on minun! Frong sanoo täristäen. Röpö tiputtaa Frongin veteen jossa oli hai. Frong sanoo viimeisen sanan joka on: armoa! sitten hän molskahtaa veteen ja Röpö sanoo Frongille: moi moi! oli hauska tutustua!!! Sitten Röpön matka sujuu kotiin asti ilman vaivoja! THE END!

Paniikki Papukaija


Päivän Potuutiset: kröhökröhöm... Potcaribiassa on löydetty paratiisi jossa vaeltaa parvi papukaijoja, papukaijat ei ollut entisenään! He sanoivat koko ajan PANIIKKI!!!
Ja he söivät tyhjää ilmaa. Tästä seurauksesta pitää ottaa selvää papukaijoista.(Uutiset loppuivat!) Kiitos hei!

Naurava lohikäärme


Potpotmaailmassa on myös lohikäärmeitä, niitä on eri näköisiä. Naurava lohikäärme on potpotmaailmassa harvinaisin lohikäärme. Niitä näkyy yleensä Potnuuksiossa ja niiden nauru kuuluu yleensä ontoista puista. Niiden pesät ovat yleensä järvissä, jättiläis puissa tai tukevan pilven päällä(joka ei ole mahdollista!)Nauravat lohikäärmeet syövät muurahaisia, kuusen oksia, metsä mansikoita ja tyrnejä. Nauravat lohikäärmeet nauravat eri vaiheessa eri tavoin: varoittaessaan he nauravat näin:buahahahahahahahahhahahahhahahaaaaaaaaaaaa!!!!! Rakastaessaan he nauravat näin: hiiihihihihihhihihiiiihhhii!!!Ihmetellessään he nauravat näin: hehhohhihhah? loppu poppu!!:)